Скочи на садржај

Завршна приредба ученика 4-3

Дана 21.6.2023. ученици 4-3 заједно са својом учитељицом Радмилом Лукић, а у сарадњи са наставницом енглеског језика и књижевности и педагошким саветником Сањом Симић де Граф уприличили су изузетну завршну приредбу. 

Дивно дружење, са толико драгом децом и њиховим дивним родитељима који су се потрудили и припремили и послужење. Учитељица Радмила Лукић побринула се за приредбу док је наставница енглеског језика и педагошки саветник Сања Симић де Граф презентовала родитељима и деци занимљиве начине учења кроз квизове и енигматику упућујући их да уврсте у учење игровне активности и све оне активности које су им афинитети а које могу да послуже да би се дошло до трајног знања. С тим у вези, наставница је упутила родитеље на следеће линкове квизова и енигматике које је креирала а који су део различитих награђених интегративних пројеката као пример како би деца могла на занимљив начин да уче.

https://branislavilic.blogspot.com/2022/09/blog-post_820.html

Деца, родитељи и наставници после ове приредбе су се сложили да ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ, да сви будемо на истој страни, на страни правих вредности, доброте, поштења и љубави и вери да ће свако од ове деце кроз квалитетно образовање и исправно васпитање наћи своје место у друштву јер ово су вредности које никад не пролазе.

Завршна приредба 4-3-говор професорке енглеског језика и педагошке саветнице Сање Симић де Граф

Завршна приредба 4-3- говор учитељице Радмиле Лукић

Завршна приредба 4-3- део из програма

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *