Конкурси за ученичке радове

АКТИВНИ КОНКУРСИ ПРИСТИГЛИ НА АДРЕСУ ШКОЛЕ:

Посредством амбасаде Републике Србије у Скопљу, све основне школе су добиле позив да учествују у на Међународној ликовној изложби: “Флора и фауна – извор живота и лепоте 2020”.

Рок за слање радова је 08.11.2020. Више о конкурсу погледајте кликом ОВДЕ.


Велики ликовни конкурс FORMA IDEALE, девети по реду, траје до 30.9.2020. Конкурс је организован преко онлајн комуникације, путем сајта www.formaideale.rs.

Заинтересовани учесници треба да попуне формулар и приложе фотографије цртежа или да доставе цртеж у најближи салон Forma Ideale.

Више о овом конкурсу и о наградама погледајте на документу кликом ОВДЕ.


Креативни конкурс под називом „Моја породица – моја слобода“ је расписан под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Више о томе погледајте кликом ОВДЕ.


Литерарни конкурс за ученике од 5. до 8. разреда у марту, 2020. године “Лимске вечери дечје поезије”. Радове треба послати до 25.2.2020. године, а више о томе погледајте кликом ОВДЕ.


Инспирисан годишњицом мисије “Аполо 11”, стручни жири 13. ФЕСТИВАЛА НАУКЕ одлучио је да вас, кроз НАГРАДНИ КОНКУРС на тему „Мој откачени, свемирски, новогодишњи украс”, води на пут у свемир. Више информација можете погледати када преузмете или увећате слику испод:

nagradni-konkurs-festivala-nauke-2019


36. ликовни конкурс „Железница очима деце 2019“ је и даље под мотом да је железница један од симбола људских веза, сарадње и пријатељства. Достављање радова: најкасније до 15. новембра 2019. године на адресу:

ЖЕЛЕЗНИЧКИ МУЗЕЈ
ЗА КОНКУРС
11000 БЕОГРАД, Немањина 6

За више информација, погледајте ОВДЕ.


Традициолано, компанија FORMA IDELE за ученике предшколце и ученике првог разреда расписује ликовни конкурс под називом: НАЦРТАЈ, ОБОЈИ И ОСВОЈИ, који траје од 01.09. до 30.09.2019. године.

Ученици треба слободном техником да нацртају своју идеалну собу, а најбољи радови ће бити награђени производима ове фирме.

Наставници и васпитачи деце, треба да се пријаве на конкурс и свака група или одељење ће добити потребни материјал. Више о свему овоме имате на линку ОВДЕ.

Правила овог конкурса, можете погледати кликом ОВДЕ.


У циљу анимације наших ђака и указивања на могућност да својим радовима, могу освојити заиста вредне награде, на овој страници се можете упознати са актуелним конкурсима, који су пристигли на адресу наше школе.

ПРЕПОРУКА: Да би увек били у току актуелних конкурса, препоручујемо вам да на интернету потражите сајтове, који ажурно воде информације о конкурсима, на које можете аплицирати и надати се некој од награда, које можете добити вашим креативним и самосталним радом. Желимо вам пуно успеха у томе!!!

Ми препоручујемо:

  • За информације о разним актуелним конкурсима посетите: Моје дете