Родитељи деци на дар

Од ове школске године у нашој школи почела је са радом још једна група продуженог боравка. Захваљујући несебичној подршци многих родитеља, како финансијској, тако и моралној, опремљена је просторија за релаксацију наших ученика који похађају продужени боравак, након што заврше своје школске обавезе.

Овом приликом захвалили бисмо се, пре свега, родитељима наше ученице, Наташи и Тибериу Маркаћи, јер су својим огромним доприносом омогућили да набавимо два кауча, два табуреа, два лејзи бега, два тепиха, два ормарића и један клима уређај за просторију намењену ученицима у продуженом боравку.

Уз финансијску помоћ коју смо добили и од многих других родитеља, купили смо и смарт ТВ за исту ту просторију, па ће деца моћи у потпуности да се опусте уз разне едукативне програме.

Родитељи наших ученика, Илинка и Александар Дивљановић су набавили два пројекциона платна за кабинете физике и музичког и ми им се овом приликом захваљујемо за ову велику помоћ у опремању наше школе.

Ученици из Ученичког парламента су сакупили део новца потребан за набавку клима уређаја, а КК Лозница је донирао остатак новца, па смо тако и кабинет географије и историје освежили на овај начин.

Све ово је још један доказ да, када сви заједно сарађујемо и дајемо једни другима подршку, идемо у правцу напретка и бољитка.

Колектив ОШ „Вук Караџић“ и наши ученици још једном упућују захвалност свима који су нам помогли да обогатимо нашу школу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *