Скочи на садржај

Интегративна сарадничка настава ученика одељења са посебним потребама Средње економске школе и Тима за пројекте у настави ОШ,,Вук Караџић“ Лозница

Све је лако кад се ради тимски! Дана 13.12.2023. ученици одељења деце са посебним потребама Средње економске школе и ученички Тим за пројекте у настави ОШ ,,Вук Караџић“ Лозница заједно кроз радионичарску наставу обрађивали наставну јединицу ,,Хотели“ кроз интегративну наставу Основа угоститељства и енглеског језика са својим професоркама угоститељства Дејаном Лазаревић и дефектологом Слађаном Митровић и професорком енглеског језика и педагошком саветницом Сањом Симић де Граф. Деца су у радости лепо сарађивала и дан је протекао савршено, слава Богу! 

Радионица је реализована у одељењу деце са посебним потребама у Средњој економској школи кроз интегративан час комбинујући редован час Основе угоститељства ,,Хотели“ у одељењу деце са посебним потребама Економске школе и ваннаставну активност додатне наставе ученичког  Тима за пројекте у настави ОШ ,,Вук Караџић“ Лозница. 

Сања Симић де Граф, проф. енглеској језика и педагошки саветник

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *