Подржите нашу плесну групу Wolf Dance!

Министарство омладине и спорта Републике Србије, одобрило је пројект Савеза за школски спорт Србије, под називом: ТВОЈ ЛАЈК ЗА НАШ ПЛЕС, који је намењен онима који воле да изразе своје способности кроз плес и игру. Циљ је подстакнути ученике и ученице основних школа да се баве физичким активностима, као и да се развије свест код деце да се плесом као делом општег образовања, може навијати за своју школу и неговати тимски дух.

Основне школе из Србије, које су узеле учешће у овом пројекту, осмислиле су и снимиле видео материјал, који се предао овом удружењу и које је тај видео материјал поставило и предложило на гласање и пружање подршке, путем лајковања на страници: http://skolskisportsrbije.weebly.com/sezona-20152016.html

И наша школа је уз ангажовање наставника Томић Раденка, узела учешће у овом пројекту. Молимо наше посетиоце сајта, као и наше ученике и њихове родитеље, да погледају видео прилог и плес наших девојчица, које наступају под именом Wolf Dance и редним бројем 13, и да им дају подршку!

Гласање за видео наших девојчица се остварује притиском на део табеле испод видео материјала учесника, под редним бројем 13!

Наше девојчице које су учествовале у овом плесу су: Александра Петровић, Мина Станковић, Татјана Петровић, Јелена Пантић, Селена Николић, Јулија Бибић и Јована Марковић.

Плес са највише подршке, тј. лајкова, ће омогућити онима који су га извели да наступе на свечаном отварању Олимпијских спортских игара ученика у Врању и на Светском првенству у одбојци у Београду!

WolfDance

Подржимо наше Wolf Dance девојчице!!!

Гласање се врши искључиво на сајту Савеза у периоду од 20.4.2016. до 5.5.2016. године! Гласати се може само једном из претраживача или рачунара.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=98K41ybkcWQ&w=560&h=315]