Скочи на садржај

Вршњачко учење – презентација пројектног задатак из енглеског језика

Ученици осмог разреда презентовали су њихов прошлогодишњи пројектни задатак из енглеског језика садађњим ученицима седмог разреда. 

Крајем прошле школске 2018/2019. године садашњи осмаци урадили су заједно са својом наставницом енглеског језика Сањом Симић де Граф пројектни задатак, под називом „Вокабулар и граматика енглеског језика за седми разред“ којим је обухваћено целокупно градиво седмог разреда кроз граматику и вокабулар. Тада су се ученици потрудили да тај пројекат обогате и занимљивим вежбицама као што су асоцијације, осмосмерке и друге корисне вежбе помоћу којих се лакше савладавају наставни садржаји.

Прошлогодишњи седмаци, а садашњи осмаци су дана 08.09.2019. одлучили да одрже кратко предавање садашњим седмацима о овом пројектном задатку, са намером да им олакшају градиво из енглеског језика за 7. разред. Са том намером им поклањају презентацију о пројекту што ће им послужити као помоћно средство у настави енглеског језика.

Сви ученици који желе ову презентацију могу послати мејл наставници Сањи Симић де Граф (sanjasimicdegraaf@yahoo.com), која ће им проследити на њихов мејл или прекопирати на донету флеш меморију.

Све похвале за ученике осмих разреда и њихову наставницу Сању Симић де Граф.