Упис деце на НТЦ радионице

Обавештавамо Вас да је у Лозници почео упис деце на НТЦ радионице које организује Никола Тесла Центар (НТЦ) из Новог Сада, у сарадњи са сертификованим НТЦ едукатором из Лознице . На радионицама ће се примењивати НТЦ систем учења, аутора др Ранка Рајовића, оснивача МЕНСЕ Србије и члан Комитета светске МЕНСЕ за рад са даровитом децом и Уроша Петровића, књижевника. НТЦ систем учења је семинар Савеза учитеља Републике Србије (СУРС) и акредитован је од стране Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања Републике Србије.

НТЦ радионице могу да похађају сва деца почев од 4 године, предшколаца до деце узраста 12 година. Код деце се развијају вештине које могу да користе у школској настави, различитим методама и техникама развијају брзину размишљања, повезивања и закључивања односно развијају функционално знање, правовремено се уочавају даровити ученици и ради се на подстицању развоја њихове даровитости.

Радионице ће се реализовати у Основној школи “Анта Богићевић” у Лозници, једном недељно, у трајању од 60 минута за предшколску децу, 90 минута за децу школског узраста. Рад са децом је под супервизијом НТЦ стручног тима (Урош Петровић и Ранко Рајовић).

Упис на радионице је почео, а о терминима ћемо благовремено обавестити све оне који се пријаве после формирања група. Надамо се да ћете о овим информацијама обавестити децу и родитеље.

Сви заинтересовани могу да се јаве на број телефона: 063/800-1-500, на ФБ страници НТЦ школица Лозница, или на мејл ntcloznica@gmail.com