Упис у гимназију ,,Вук Караџић“ у Лозници за школску 2021/22. годину

Све информације у вези са уписом ученика биће доступне на сајту школе, опција УПИС, у падајућем менију УПИС 2021. (сајт школе: www.loznickagimnazija.edu.rs). У оквиру те опције већ се налази кратка презентација о нашој школи, као и информације о изборним програмима – пакетима које ученици бирају приликом уписа, како би се упознали о сврхама, циљевима и исходима тих предмета.

Смерови у школи и бројно стање:

1. друштвено – језички смер – 3 одељења – 90 ученика

2. природно-математички смер – 2 одељења – 60 ученика (постоји могућност и трећег одељења – још 30 ученика, укупно 90)

3. рачунарски смер – специјализовано ИТ одељење ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику – 1 одељење – 20 ученика максимално (минимум 15 ученика)

Припремна настава из математике за ученике који желе да упишу ИТ одељење почеће у среду, 17.3.2021. у просторијама гимназије, у термину од 11:45-13:15 у учионици бр. 2 у приземљу старог дела школе – главни улаз. Тада ће се колегиница договорити са ученицима и фиксирати термин(е), како би свима одговарали, водећи рачуна о ученицима који не мењају смену и наставу  похађају стално у првој смени. Било би добро да се 17.3. појаве сви заинтересовани, ради договора о даљим терминима и раду. Потребно је да понесу прибор за рад: оловку, шестар, прибор за геометрију и све оно што им је потребно за несметан рад.

Све информације у вези са терминима пријемног испита и детаља у вези са тим, биће постављене одмах по добијању на сајту школе, опција УПИС, падајући мени УПИС 2021.

ВАЖНО: Сви заинтересовани ученици за припремну наставу из математике и уопште, који желе да упишу ИТ одељење, потребно је да се пријаве позивом на број 878-636 или путем имејл адресе: gimnazijavuk@mts.rs Потребни подаци (и приликом позива или слањем мејла): име и презиме, Основна школа из које долазе, место, контакт телефон (мобилни) ученика и једног родитеља и имејл адреса ученика. Пријављивање почиње од понедељка 1.3.2021. и траје до понедељка, 15.3.2021. Ови подаци су нам потребни, како би их, и поред сајта школе, лично контактирали у вези детаља око пријемног испита.

За све информације везане за упис и било какве недоумице у вези са истим, могу се обратити лично или путем телефона: 878-636 (директор Дарко Несторовић), 875-923 (секретар школе) или путем имејл адресе: gimnazijavuk@mts.rs

Директор гимназије

Дарко Несторовић, проф.