Техника и технологија 8. разред

Материјали за такмичење – школска 2021/2022. година:

  • теоретски део, 8. разред:
    • Техника и технологија, питања за такмичење 8. разред: PDF ◉ WORD
    • Техника и технологија – годишњи тест 8. разред: PDF ◉ WORD

Тестови са ранијих такмичења:

Општинско:

200920102011201220132014
201520162017201820192020

Окружно:

200920102011201220132014
201520162017201820192020