Предавање НТЦ програма

Град Лозница и Никола Тесла центар у сарадњи са Центром за културу организује бесплатно предавање др Ранка Рајовића, аутора НТЦ програма.

Присутне ће поздравити представници Градске управе града Лознице. Предавање је намењено родитељима ученика школе, као и учитељима и наставницима.
Предавање се одржава 28.9.2018. године,  од 19 ч у Вуковом дому културе.

НТЦ Програм настао је као плод жеље да деца достигну своје личне потенцијале кроз игру као природну потребу детета и као потреба да се савладају све присутније потешкоће као што су поремећај говора, читања и писања.

Аутори НТЦ Програма су др Ранко Рајовић, сарадник Уницеф-а за рану едукацију, члан Комитета светске Менсе за даровиту децу и коаутор Програма Урош Петровић, писац, књижевник, аутор загонетних прича и питања. које кроз Програм помажу деци да на другачији, интересантнији начин повежу информације, које већ имају у својим главама.

Пошто је број места ограничен, свака школа ће добити одређени број улазница уз обавезу да се родитељ који је узео улазницу потпише на списак, а списак достави на мејл НТЦ центра Лозница (sladjanapleroma@gmail.com) најкасније до понедељка 24.9.2018. године.

Заинтересовани родитељи нека се јаве педагогу школе.