Последњи наставни дан наших осмака

Како је то иначе традиција и ове године су наши осмаци у весељу провели свој последњи наставни дан у основној школи. И поред свих недаћа које су их спречавале да се сви заједно друже у школи и буду на настави, наши осмаци су се сами организовали и након завршетка часова, окупили у дворишту школе.

Уз музику са озвучења, обучени у мајице које су сами осмислили, веселили су се, певали и играли… Једни другима су били подршка током протеклих школских дана, а нама су значили много више, него што су и знали.

Нека са осмехом на лицу проведу и наредне дане уз обавезе које још имају, да се провеселе опет на матурској свечаности и упишу даље школовање које себи желе.

А ми им желимо срећу, добро здравље и да стекну још пуно другара, љубави и знања, као и да наставе пут да постану добри, успешни људи и да гаје лепа сећања на младалачке дане, проведене у нашој школи.

Погледајте фотографије (уколико желите све да их погледате и преузмете у оригиналној величини, то можете преко линка: https://drive.google.com/folderview?id=1N6_5fGCrZhvhpfjsyZmW1VXg1h2iAPiK)

Погледајте видео: