Општинско такмичење из кошарке

У четвртак, 11. новембра 2016.год. у СЦ „Лагатор“ у Лозници, одржано је Општинско такмичење из кошарке. Организатор такмичења су ОШ „Анта Богићевић“ и Удружење педагога физичке културе Лознице.

Такмичење је организовано у две категорије – мушкој и женској. Учешће на такмичењу су узеле основне школе са територије Града Лознице.

Наша школа је учествовала са две екипе: мушка и женска екипа. Освојили смо 3. место у обе конкуренције. Прво место у категорији дечака је ОШ „Анта Богићевић“, док су првопласиране девојчице из ОШ „Јован Цвијић“.

За екипу девојчица наше школе наспупале су следеће ученице: Виолета Пурић, Анастасија Крсмановић, Митровић Бојана, Магдалена Бојанић, Максимовић Милица, Лазаревић Милица, Танасић Анђела, Трипковић Ангелина, Мијић Данијела и Милица Чотрић.

Нашу мушку екипу чинили су следећи ученици: Петровић Божидар, Малетић Лука, Трипковић Стево, Живковић Сава, Вишњић Предраг, Ристић Лука, Павловић Лазар, Радовановић Марко, Мијић Михаило, Ђурић Никола, Андрић Величко, Иванковић Срђан и Божић Стефан.

Предметни наставници: Бурмазовић Дарко, Тешић Братислав и Томић Раденко.