Скочи на садржај

Одлазак у пензију нашег драгог Мила

27.05.2021. године наш драги колега Милорад Јовичић је прославио свој 65. рођендан и отишао у пензију.

Рођен је у Лозници, 1956. године. Економски факултет је завршио 1980. године у Београду и стекао високу стручну спрему, стручни назив дипломирани економиста.

У нашу школу је дошао 01.12.2012. године на месту шефа рачуноводства и тај посао је обављао до одласка у пензију.

Ожењен, поносни отац једне кћерке и још поноснији деда једне унуке.

Нашег Мила ћемо увек памтити по ведром осмеху и сјајном смислу за хумор. Свако јутро нам је почињало неком његовом шалом, тако да смо насмејани улазили у радни дан.

Свој посао је обављао честито, одговорно и ефикасно. Сваког дана је улагао велики труд  и несебично пружао помоћ кад год је некоме била потребна. Увек пун разумевања, наш Миле је дао немерљив допринос да наша школа функционише баш онако како треба.

Драги Миле, захваљујемо ти се на свим лепим тренуцима сарадње, како на пословном плану, тако и на приватном. Хвала ти за све осмехе које си нам измамио, за подршку и разумевању у свим приликама и све године свог рада и живота које си уткао у живот наше школе.

Надамо се да ћеш уживати у сваком новом дану који је пред тобом, окружен људима који те воле и поштују, радујући се успесима својих најмилијих и веселећи се свакој речи и загрљају твоје унуке. Немој нас заборавити, као што ни ми нећемо тебе!

Колектив школе