Обележавање Дана школе

Још једна година заснована на најплеменитијој мисији васпитања и образовања је за нама, стога ОШ „Вук Караџић“ у Лозници слави свој Дан школе у условима који су несвакидашњи и неповољни, али га слави са поносом.

Навикли смо на то да делимо ове свечане тренутке са нашим ученицима, родитељима и драгим пријатељима. Овакав вид прославе разликовао се од досадашњег, али се надамо да ћемо, поштовањем свих мера превенције, сви заједно довести до тога да идући Дан школе обележимо на традиционалан начин.

Ученици и сви запослени у нашој установи потрудили су се да дају свој допринос школи и да одају почаст нашем великану. Стога смо дали све од себе да на најбољи могући начин и начин достојан Вука Караџића обележимо данашњи дан.

Ученици млађих разреда, уз помоћ својих учитеља и учитељица су се  потрудили да припреме виртуелну приредбу у којој имате прилику сви да уживате, гледањем видео снимка.

У дворишту наше школе, директорка Анета Ракић је својим говором, најавила обележавање Дана школе и поздравила присутне ученике, представнике својих одељења, као и присутне запослене и лозничке медије. Након кратког осврта на лик и дело Вука Караџића, о коме је причала наша ученица 8/2, Емилија Васић, положено је цвеће крај његове бисте, у школском дворишту. На тај начин, симболично је одата пошта нашем патрону и великану српске књижевнисти, чије име наша школа са поносом носи, већ 55 година!

СРЕЋАН НАМ ДАН ШКОЛЕ!

Погледајте виртуелну приредбу ученика млађих разреда:

Погледајте слике са обележавања Дана школе:

Погледајте кратак видео: