Пројекат “Новогодишња чаролија” у I2

На прагу зиме, у учионици учитељице Мирјане Ћосић и њеног I2, стално се нешто ново  стварa у оквиру Наставног плана и програма за први разред, везано за Пројектну наставу.

Реализујући задатке овог пројекта, током месеца децембра, под називом “Новогодишња чаролија”, ученици I2 са својом учитељицом, показали су креативност и маштовитост кроз игру, музику, новогодишњу приредбу, радионицу – прављење новогодишњих честитки, изложбом радова и квизом знања. Све ове активности омогућавају повезивање различитих предмета и развијање међупредметних компетенција, што је уједно и главни циљ пројектне наставе, а представљају  подстицај за даљи креативни рад учитеља и ученика. Метода Пројектне наставе треба да ученику развијају љубав према знању.

Ученици су извели пригодан програм. Певали су новогодишње песме, играли, рецитовали, а затим је Деда Мраз делио  и бомбоне, на опште задовољство присутне деце. Приредби, под називом „Новогодишња чаролија“, присуствовали су и  родитељи који су били велика подршка на задовољство свих ученика. Уз песме о школи, зими и новогодишњим празницима,ушли смо у зимско-новогодишњи период. Од ученика I2, можемо очекивати још много чаролија.

Завирите у школски свет ових малишана. Погледајте фотографије:

Погледајте и видео материјал:

Овим путем ученици I2 и учитељица Мирјана Ћосић, шаљу најлепше новогодишње жеље ученицима и наставницима наше школе.

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ!!!