Конкурс “Креативна чаролија”

kreativna carolija

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и УГ „Креатива-креативно образовање“ из Бање Врујци у сарадњи са Институтом за креативни развој младих из Словеније објављују НАГРАДНИ КОНКУРС поводом 12. Међународног фестивала дечјег стваралаштва „КРЕАТИВНА ЧАРОЛИЈА“.

Следећи конкурси су раписани:

  • ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС – за најбољи поетски и прозни рад: „СРЦЕ СЕ НЕМА ДА СЕ ИМА, СРЦЕ СЕ ИМА ДА СЕ ДАЈЕ СВИМА“ (радови се шаљу у електронском облику на мејл carolija2016@gmail.com или поштанским путем до 1. априла 2016).
  • ЛИКОВНИ КОНКУРС – за најбољи ликовни рад (користити КОЛАЖ технике):„СРЦЕ СЕ НЕМА ДА СЕ ИМА, СРЦЕ СЕ ИМА ДА СЕ ДАЈЕ СВИМА“ (радови се обавезно шаљу поштом до 01. априла 2016).
  • ДРАМСКИ КОНКУРС – за најбољи дечји позоришни комад: „СРЦЕ СЕ НЕМА ДА СЕ ИМА, СРЦЕ СЕ ИМА ДА СЕ ДАЈЕ СВИМА“; (Аматерске снимке позоришних представа у трајању од 8-10 минута поставите на Јутјуб најкасније до 01. априла).
  • ФИЛМСКИ КОНКУРС – за најбољи дечји кратки филм: „СРЦЕ СЕ НЕМА ДА СЕ ИМА, СРЦЕ СЕ ИМА ДА СЕ ДАЈЕ СВИМА“; (Обрадити тему у форми кратког филма у трајању до 4 минута, филм се ради на нивоу једног одељења; послати на мејл carolija2016@gmail.com најкасније до 1. априла 2016).

На конкурсу могу учествовати деца предшколског и основношколског узраста.

Детаљније информације о овом конкурсу, поготово за оне који су се одлучили да учествују на овом конкурсу, можете погледати, преузимањем конкурског материјала ОВДЕ.