Скочи на садржај

Изложба радова и увод у дугорочни пројект СВЕТСКИ ДАН ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ у сарадњи са Средњом економском школом

Поводом Светског дана вода, који се обележава 22. марта, данас смо у нашој школи извршили одабир ученичких радова везаних за екологију и поставили у хол школе као увод у дугорочни пројекат посвећен Светском дану заштите животне средине у Сарадњи са ученицима Средње економске школе и професорком биологије Горданом Васиљевић.

Поставка изложбе и о самој изложби https://www.youtube.com/watch?v=CGY1K3uY7es

Да се подсетимо – у јуну 2023. године кроз једну веома значајну тему и сарадничку спиралну и интегративну наставу повезали активности од првог разреда основне школе до завршних разреда средње школе, кроз иницијативу професорке Гордане Васиљевић у сарадњи са професорком енглеског језика и педагошким саветником Сањом Симић де Граф. Приредба поводом Дана заштите животне средине https://osvukloznica.edu.rs/svetski-dan-zastite-zivotne…/ ,која се одржала у Средњој економској школи обухватала је заједнички плес ученица IV-2 ОШ „Вук Караџић“ и ученица Средње економски школе кроз сарадњу професорке Гордане Васиљевић и учитељице Мирославе Видовић-Митровић, затим модну ревију од рециклираног материјала коју су осмислили ученици I1 са својом учитељицом Горданом Симић, а сценорафија је украшена радовима ученика наших школа. Водитељ програма је наша дивна песникиња, ученица економске школе Виолета Даниловић. Претходно смо урадили једну прелепу радионицу коју можете видети овде https://osvukloznica.edu.rs/izuzetno-plemenita-aktivnost/ у сарадњи са дефектологом Слађаном Митровић и професорком Горданом Васиљевић са професорком енглеског језика и педагошким саветником Сањом Симић де Граф и и дивном децом, ученицима одељења са посебним потребама и нашим драгим седмакињама и осмакињама. Треба истаћи изузетне радионичарске активности и креативне радове ученика обе школе и изузетне колегинице које су марљиво са децом осмишљавале пројекте Бојану Ковач, Слађану Живановић, Миланку Васиљевић, Светлану Ђурић, Александру Стефановић, Мирјану Ћосић, Гордану Симић, Слађану Митровић, Гордану Васиљевић и Сању Симић де Граф.

Продукти радионичарске наставе реализовани су краје прошле школске године наставнице наше школе професорке хемије Бојаном Томић и енглеског Сања Симић де Граф у сарадњи са професорком биологије Горданом Васиљевић и ученицима Средње економске школе.

НАСТАВЉАМО САРАДЊУ И ОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ И ОВОМ ИЗЛОЖБОМ КРЕЋЕМО СА ЗАЈЕДНИЧКИМ АКТИВНОСТИМА❤❤❤

Поставка изложбе и о самој изложби https://www.youtube.com/watch?v=CGY1K3uY7es