Екскурзија колектива школе у Азбуковицу и Рађевину

У уторак, 27.6.2017. године, управа школе је организовала једнодневну екскурзију колектива школе са посетом Соко Граду, Мачковом камену, Крупњу и Добром Потоку.

Заслени школе, који су се определили за екскурзију, провели су леп и садржајан дан и по сунчаном времену, могли да прошетају и обиђу знаменитости на поменутим локацијама. У Соко Граду, поједине колеге су се попеле на врх на коме је постављен велики православни крст, а остали су посетили оближњи водопад и пећину или су одмарали у дворишту манастира.

Након тога, новим путем су се упутили ка Мачковом камену а затим до Крупња, где се и ручало. Након времена проведеног у Крупњу, запослени наше школе су посетили црквени парк Добри Поток, где су могли да уживају у миру и лепоти овог комплекса, који осим аутентичних објеката и цркве из 16. века, поседује низ минијатурних музеја и одморишта.

У предвечерним сатима, кренуло се за Лозницу и тако је завршено ово кружно путовање по широј околини нашег града.

Погледајте фотографије (за оригиналну резолуцију, десним кликом отворите фотографију у новом прозору и одаберите максималну резолуцију, а затим преузмите фотографију):