Дан школе

У уторак, 8. новембра, 2017. године обележен је Дан наше школе.

Традиционално, програм је отворио школски хор, песмом „Химна Вуку“, а затим је уследила и поздравна реч директора Андрић Добре.

Мина Митрић 7-2 и Милица Станковић 8-1 су успешно водиле културно-уметнички програм, којег су осмислили и заједно са ученицима припремили, наставници Тања Ђурић и Зоран Кокановић.

Представу “Моја мала, луда породица” су одиграли: Никола Николић и Ђурђина Тијанић и Душан Мићановић 5-1, Дијана Митрић, Саша Павловић и Александар Танасић 5-2, Марина Цвијетиновић 6-2, Јулија Бибић и Радмила Миладиновић 8-3.

Афоризме су читали: Анђела Јеремић 5-2 и Ана Димитријевић 6-2.

Шаљиве мисли о школи су говорили чланови драмске секције.

Музичке тачке су извели: солисти Никола Николић 5-1 и Милица Кокановић 3-1, а нумеру на хармоници је извео Јован Милошевић 8-1.

Програм је завршен фолклорном кореографијом Бранке Тошић (спољног сарадника школе која води фолклорну групу), коју су извели ученици виших разреда.

Уз присуство гостију из Македоније, директора школа из нашег града и окружења, радника наше школе, родитеља и ученика, као и пријатеља наше школе, обележен је школски празник у веселом и свечаном расположењу.

Погледајте фотографије са ове манифестације:

Погледајте и кратак видео:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=p4WvhelR9NI&w=560&h=315]