Скочи на садржај

Дечја недеља у Пасковцу: Толеранција и хуманост на делу

Током Дечје недеље, ИО у Пасковцу организовало је низ креативних и забавних активности како би обележило овај важан период. Кроз разноврсне дечије игре, ученици су учествовали у развијању теме толеранције, усвајајући важне вредности које ће им бити од користи у свакодневном животу.

У оквиру Дечје недеље, одржан је и маскембал, где су ученици показали своје креативне костиме и учествовали у забавним играма, чиме су додатно обогатили атмосферу празника.

На дечијем вашару, који је био прави празник рада и креативности, ученици су представили своје рукотворине и производе из домаћинства. Сва средства прикупљена током вашара упућена су за лечење девојчице која се бори са леукемијом, што је показало колико су млади људи спремни да помогну својим вршњацима у потреби.

Са учитељицом Милицом Стефановић, ученици су научили важност сарадње и хуманости, што је допринело стварању јединствене атмосфере солидарности и пријатељства у школи. Овај догађај није само обогатио њихова знања и вештине, већ и промовисао вредности које ће носити целог живота.