Скочи на садржај

Школска слава, Савиндан, 2020. године

Школска слава Свети Сава, свечано је обележена 27.1.2020. године у фискултурној сали, уз присуство наших ученика, њихових родитеља и гостију, као и наставника и управе школе.

Традиционално, ову прославу је започела Светосавска химна, коју је отпевао школски хор, под вођством наставника Зорана Кокановића. Након тога, програм је  најавила ученица Ђурђина Ђурић, а након поздравне речи, неше директорице Анете Ракић, прослава је настављена приредбом коју су извели ученици четвртих разреда, уз помоћ њихових учитељица Жељке Дејановић и Зорице Јањић, као и вероучитељице Тијане Васић. Програм је био посвећен делу и лику Светог Саве.

Хор млађих ученика, као и дует сестара Кокановић употпунио је ову манифестацију. Најмлађи полазници фолклорне групе, под вођством сараднице Бранке Тошић, традиоционално је затворила приредбу.

Након тога, уследила је молитва свештеника, коме су у служби, помогли вероучитељица Тијана Васић и наставник Зоран Кокановић. Заједно са директорицом школе, присутним ученицима и гостима, као и наредним домаћинима школске славе, брачним паром Миланом и Миром Илић, родитељима наше ученице петог разреда, поломљен је славски колач.

Погледајте фотографије:

Погледајте видео са ове прославе: